Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Ούτε ένα ευρώ του δανείου δεν πάει στους Έλληνες!

Πηγή newsbomb.gr
Το newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι έχει ήδη συσταθεί ο ειδικός λογαριασμός για την εξυπηρέτηση του χρέους – Η μεγάλη κοροϊδία της τρικομματικής κυβέρνησης ότι αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε!
Πώς το είπε αυτό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας; Ότι «αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε» δεν είπε;

Το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο-βόμβα που αποκαλύπτει όλη την κοροϊδία του κ. Στουρνάρα και της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στον ελληνικό λαό. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όταν μας εκβιάζουν ότι αν δεν πάρουμε τα πιο σκληρά μέτρα περικοπών μισθών και συντάξεων, αν δε θυσιάσουμε την ίδια μας την Υγεία, αν δεν καταδικάσουμε σε θάνατο ολόκληρα τμήματα του ελληνικού λαού, δε θα πάρουμε τη δόση και, τελικά, οι Ελληνες θα είμαστε σε ακόμη χειρότερη μοίρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα!

Η νέα αποκάλυψη του newsbomb.gr δεν αφήνει αμφιβολία: μέχρι και το τελευταίο ευρώ του δανείου θα πάει για να πληρωθούν τα όσα ήδη χρωστάει η χώρα μας. Ούτε ένα ευρώ δε θα πάει για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, των γιατρών, των δασκάλων, στις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις… πουθενά. Με άλλα λόγια, ούτε ένα ευρώ δε θα πάει στους Ελληνες. Δηλαδή, μας δανείζουν για να τους πληρώνουμε! Αρα, δεν είμαστε εμείς που απελπισμένα χρειαζόμαστε το δάνειο. Αυτοί είναι! Οι δανειστές μας. Για να τους πληρώσουμε τα παλιά και να τους χρωστάμε καινούρια, με υψηλότερο επιτόκιο. Και να είμαστε όλο και πιο εξαρτημένοι από αυτούς. Ολο και πιο προτεκτοράτο…

Μάλιστα, είναι τόσο ξεδιάντροποι που ήδη έχουν δημιουργήσει ειδικό λογαριασμό, στον οποίο θα δεσμεύεται κάθε ευρώ που θα μας δανείζουν. Μην τυχόν και βρεθεί κάνας πατριώτης στην κυβέρνηση του τόπου και διαθέσει έστω και ένα ευρώ για να μην πεθάνουν από την πείνα και τις αρρώστιες οι Ελληνες…

Όχι. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όλα τα λεφτά θα μένουν δεσμευμένα σε «Εξωτερικά Διαχειριζόμενο Ειδικό Λογαριασμό»! Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτός ο λογαριασμός, που τόσο καιρό ακούγεται και όλοι σπεύδουν μετά βδελυγμίας να διαψεύσουν, υπάρχει ΉΔΗ στην Τράπεζα της Ελλάδος. Και το αποδεικνύει, με τη βούλα, το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr, ο ειδικός αυτός λογαριασμός δημιουργήθηκε κατόπιν γραπτής απαίτησης του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Το σχετικό έγγραφο παρέδωσε ο κ. Βενιζέλος στους κυρίους Σαμαρά και Κουβέλη, σε σύσκεψή των τριών. Με το συγκεκριμένο χαρτί, το γερμανικό υπουργείο απαιτεί τη δημιουργία ενός «Εξωτερικά Διαχειριζόμενου Ειδικού Λογαριασμού» και τονίζει: «Όπως συμφωνήθηκε το Φεβρουάριο, το χρέος θα εξυπηρετείται από τον ειδικό λογαριασμό. Οι δόσεις του EFSF και του ΔΝΤ μετά την υλοποίηση των συμφωνημένων διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων θα κατευθύνονται απευθείας στον ειδικό λογαριασμό και η ελληνική συμβολή στην εξυπηρέτηση του χρέους όπως ορίζεται στο Μνημόνιο Κατανόησης θα πληρώνονται επίσης στον ειδικό λογαριασμό».

Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr αποδεικνύει επίσημα όχι μόνον την ύπαρξή του Ειδικού Λογαριασμού αλλά και την χρήση και «λειτουργία» του. Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών προς την Τράπεζα της Ελλάδος (19.9.2012), πιστώνεται με το ποσόν των 1.580.000.000 ευρώ ο «Ειδικός Λογαριασμός Εισπράξεων και Πληρωμών για την Εξυπηρέτηση Δημοσίου Χρέους» (αρ. λογ. 2009141111). Χρεώνεται δε, ισόποσα, ο λογαριασμός 200 432 – «Λοιπές Πληρωμές εκτός Προϋπολογισμού».

Πέραν της ξεκάθαρης, πλέον, διαπίστωσης ότι η κυβέρνηση και ο κ. Στουρνάρας μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα όταν μας λένε ότι «θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη δόση» (για να μας υποχρεώσουν να δεχθούμε τους νέους εκβιασμούς των ξένων), προκύπτει και σειρά ερωτημάτων που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις:

1. Ο ειδικός Λογαριασμός τηρείται προς το παρόν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αραγε, για πόσο θα παραμείνει εκεί; Πόσο σύντομα θα μεταφερθεί εκτός Ελλάδος με κάποια παρόμοια διαταγή Μέρκελ; Ετσι ώστε να χρήματα να μην περνάνε καν από τη χώρα μας; Να τα βγάζουν οι ξένοι από τη μια τσέπη τους και να τα βάζουν στην άλλη (από το Βερολίνο και τη Deutsche Bank, στη Φραγκφούρτη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αλλά και το αντίστροφο, για παράδειγμα), απλά χρεώνοντας μας με τους τόκους και απομυζώντας και το τελευταίο ευρώ που θα βγάζει με τον ιδρώτα του ο Ελληνας φορολογούμενος; Και, βέβαια, θα το διαψεύσουν και αυτό, αλλά και τον ειδικό λογαριασμό τον διέψευδαν. Κι όμως υπάρχει ήδη.

2. Τι ακριβώς πιστώνεται στον λογαριασμό 200432; Τι είναι το τεράστιο ποσό του 1,6 δισ. ευρώ; Είναι έσοδα; Κι αν ναι, από πού προέρχονται; Τι σημαίνει ο όρος «εκτός Προϋπολογισμού»;

3. Εχει καταλυθεί κάθε έννοια κυριαρχίας, αφού είναι μαθηματικά βέβαιον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περισσεύουν έσοδα για τον Ελληνα πολίτη, ο οποίος εξαθλιωμένος παρακολουθεί να πληρώνονται με απόλυτη προτεραιότητα οι δανειστές της χώρας; Για τον Ελληνα πολίτη που καλείται να ζήσει ολοένα και πιο βαθειά στη φτώχεια και την ανέχεια, που του αφαιρούν τώρα και την όποια αξιοπρέπεια του απέμεινε, αφού σε λίγο θα ζει απροστάτευτος από τις μεταδοτικές ασθένειες και δε θα έχει λεφτά ούτε για τα απαραίτητα φάρμακα…

4. Αφού ο Ειδικός Λογαριασμός ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» προς τι όλη η κοροϊδία κ. Στουρνάρα; Προς τι τα πολιτικά βεγγαλικά;

5. Τελικά, ποιον εξυπηρετούν οι συγκεκριμένοι κύριοι; Τον ελληνικό λαό που τους εξέλεγξε ή τα συμφέροντα των ξένων;

6 σχόλια:

 1. Τ΄ ακούς Γεωργαντά;
  Υπάρχει ακόμα χρόνος να το σκεφτείς. Άκουσε την κραυγή του κόσμου και τη συνείδησή σου και ψήφισε ΟΧΙ. Άλλωστε δεν έχει πολλή ζωή μπροστά της αυτή η κυβέρνηση. Δε θα αργήσει ο καιρός που θα χάσεις την καρέκλα σου και μετά θα είσαι ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Κιλκίς, χωρίς πολιτικό και, ίσως, επαγγελματικό μέλλον. Μη γίνεις συνεργός στην επιχειρούμενη γενοκτονία.
  Δες τον Παραστατίδη και προβληματίσου. Αυτός, έστω και αργά, ανένηψε.
  Όσκαρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
  ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακούστε και λίγο Τράγκα το πρωί στον Real fm δεν βλάπτει!
  Όλα αυτά (δούλεμα ψιλό γαζί, τρομοκρατία, ψευτοδειλήματα, Ελλάδα-προτεκτοράτο κλπ) τα λέει εδώ και 3 χρόνια ο άνθρωπος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάλι καλά εσύ Λευτεράκη ξύπνησες νωρίς... Να ναι καλά ο Τραγκας.

   Ξυπνησε η πατριωτική δεξιά που πριν 3 χρόνια κοιμόταν μαζί με τον Κουρασμένο.Αλλά οι δουλειές μας γίνονταν τότε.Και σήμερα γίνονται εδώ που τα λέμε...
   Και μην αρχίσεις πάλι τα ίδια , ότι δεν ωφελήθηκες κτλ .Enough!

   Διαγραφή
 5. Ρε πλάκα που έχεις εσύ :-) Πάνε σε κανα γιατρό να σε κοιτάξει ρε κακομοίρη (αν και το κόμπλεξ δε νομίζω να γιατρεύεται δηλαδή, αλλά λέμε τώρα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή