Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης


Ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.
Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΡΑ Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειάζεται Ελληνικό δικαστήριο.Στείλτε τον σε καμιά χώρα του Ισλάμ. Ούτε τα κουμπιά από τα ρούχα του θα βρουν ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.