Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ερώτηση Παραστατίδη για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών ν. Κιλκίς

"Κύριε Υπουργέ,
Στα πλαίσια εξοικονόμησης οικονομικών πόρων και περιορισμού εξόδων του Δημοσίου, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, θα πρέπει το υπουργείο και εσείς προσωπικά, να επανεξετάσετε την πολιτική στέγασης των Δημοσίων Υπηρεσιών της πόλης του Κιλκίς.
Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν νεόδμητα κτήρια με πολλαπλούς χώρους και είναι σφραγισμένα, όπως για παράδειγμα η Εργατική Εστία για τα οποία καταβάλλονται υψηλά τιμήματα για ενοίκιο στέγασης.
Γι’ αυτό ερωτάσθε:
· Τι προτίθεστε να κάνετε γι’ αυτό το θέμα ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για το δημόσιο;"

3 σχόλια:

  1. Μας δουλεύεις ρε Θόδωρε, μιλάς ακόμη?
    Δώσε πίσω την έδρα και πάνε στη δουλειά σου.
    Αλλά ξέρουμε γιατί δεν τη δίνεις, εκεί θα αμοίβεσαι μονο με 1.500 ευρώ το πολύ ως δημόσιος υπάλληλος ενώ τώρα πέρνεις τουλάχιστον 7.000 ευρώ ως βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κράτα γερά Θόδωρε!!! κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει ακόμη ΠΑΣΟΚ και ζητάνε και την Έδρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Παραστατίδη, ότι η Εργατική Εστία καταργήθηκε με την βοήθεια του, αλλά τα περιουσιακά της στοιχεία μεταφέρθηκαν μαζί με τους υπαλλήλους της (για τους οποίους δε θυμάμαι να έκανε τον κόπο να ρωτήσει τι απόγιναν) στον ΟΑΕΔ. Άρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, για να ψάχνει νοικοκύρη κι αυτοί που ζητάν το κτήριο, ας τακτοποιήσουν πρώτα τις οφειλές τους και μετά........ κι όπως έλεγε ο πεθερός μου: τα χαρπούζια ελέψ, τη φραχτήν κι ελέψ?? την επόμενη φορά κ. Παραστατίδη.... κλείστε και τον ΟΑΕΔ γιατί έτσι κι αλλιώς σε λίγο, ούτε εργαζόμενους, ούτε επιδοτούμενους ανέργους θα έχουμε και πάρτε τα κτήρια του να στεγάσετε τις τύψεις σας, γιατί σόσατε την Ελλάδα που εσείς καταστρέψατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.