Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις Αγαθοπούλου για το θέμα των απολύσεων

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου που παραβρέθηκε στη συνέλευση των εργαζομένων των ΟΤΑ του Κιλκίς και της Παιονίας την Τρίτη 20/11/12, δήλωσε τα εξής :
«Παρ’ ότι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, οι υπάλληλοι των δύο Δήμων του Νομού φαίνεται ότι δεν κινδυνεύουν, τίποτα δεν μπορεί να εκληφθεί ως σίγουρο, αφού όπως την περασμένη Δευτέρα η κυβέρνηση άλλαξε τα επίμαχα ποσοστά αυτών που είναι να βγουν σε εφεδρεία, με την ίδια λογική μπορεί «αύριο» να αλλάξει κάτι άλλο.
Άλλωστε πλέον μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές, ενώ ακούγεται έντονα ο αριθμός 22.000 σχετικά με τις απολύσεις για το 2013, τις οποίες βέβαια αρνείται προς το παρόν η κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν τη δεσμεύει και για το μέλλον. Ένα είναι σίγουρο, ότι αν επιτρέψουμε να γίνουν τώρα οι αναγγελθείσες απολύσεις, αυτό θα είναι μόνο η αρχή».

Στη συνέχεια η βουλευτής παρατήρησε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η σταδιακή κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών και η αντικατάστασή τους από ιδιωτικές». Άλλωστε, όπως είπε, «δεν είναι τυχαίο ότι τη Δευτέρα το πρωί, πέρασαν μέσα σε 10 λεπτά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, 4 υποθέσεις που αφορούσαν σε ανάθεση έργων διαχείρισης σκουπιδιών σε ιδιώτες».

Τέλος η Ειρήνη Αγαθοπούλου τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το «να παλέψουμε ενωμένοι για να μη γίνει καμία απόλυση, για να μην εφαρμοστεί ποτέ το μνημόνιο, για να τους ανατρέψουμε» και κατέληξε λέγοντας ότι όποτε έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει στη Βουλή και στην πράξη τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους και τις συνέπειές τους και θα αποκαταστήσει τις αδικίες που επιβλήθηκαν με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.