Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μουσική βραδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, λαϊκή - μουσική βραδιά, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία). Οι αίθουσες γέμισαν από φίλους του Λυκείου Ελληνίδων, που απόλαυσαν το σπιτικό φαγητό (νηστίσιμο και αρτύσιμο), που ετοίμασαν οι κυρίες του Δ.Σ., πίνοντας το κρασί τους, υπό τους ήχους του μπουζουκιού και άλλων μουσικών οργάνων.

 Σαν μία μεγάλη παρέα τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μαζί. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από τόσες μέρες και αμέτρητες ώρες προετοιμασίας της συγκεκριμένης «βραδιάς» στον «πολυχώρο» του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, κούραση μπορεί να υπήρχε, αλλά το χαμόγελο κυριαρχούσε σε όλους, γιατί ο κόσμος το απόλαυσε πραγματικά και έμεινε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και τα καλά του λόγια, καθώς επίσης και αυτούς που επιθυμούσαν να έρθουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να προμηθευτούν εγκαίρως πρόσκληση. Είναι μεγάλη μας χαρά και θέλουμε να τη μοιραστούμε με όλο τον κόσμο, γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη επίσημη εκδήλωση στις νέες μας εγκαταστάσεις, χρειαζόταν αρκετή προετοιμασία και θέλαμε να γίνει το καλύτερο δυνατό.

 Είναι επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα συμμετείχαν, μπροστά και πίσω, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, πολλοί άνθρωποι που αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για τη βοήθειά τους. Θα θέλαμε να στείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους αυτούς. Δε χρειάζεται να γίνει αναφορά ονομαστικά. Θα καταλάβουν όλοι όσοι συμμετείχαν, εντός και εκτός Λυκείου Ελληνίδων…Ευχαριστούμε πολύ! Είναι σημαντικό να είστε δίπλα μας, να μας στηρίζετε και να μας παρακινείτε για νέα πράγματα! Το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο.

 - Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση» την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:30 μ.μ. στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία). Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώμες και να ενημερωθούμε σχετικά. 
Τιμή Πρόσκλησης: 6 ευρώ 

- Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Ώρα αναχώρησης 08:30 π.μ. Η εκδρομή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους! Θα σας παρακαλούσαμε, όσοι θα θέλατε να συμμετάσχετε στην εκδρομή, να κάνετε κράτηση εγκαίρως, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τελευταία στιγμή με τον αριθμό των θέσεων. 
Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ το άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

1 σχόλιο:

  1. 6 ευρω η προσκληση κ αλλα20 να φαμε εκει 26 ευρω.κακως ξεσηκωνει τα παιδια μας η νιακα απο τη στιγμη που την ιδια περιοδο θα λειτουργει το χριστουγεννιατικο χωριο του δημου κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.