Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Σμπώκος στη φυλακή, τα "ρίχνει" στον Άκη!

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου ο πρώην γγ Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν βρέθηκε σε δεινή οικονομική κατάσταση, απαιτούσε χρήματα από τον ίδιο θεωρώντας ότι έλαβε "ωφελήματα" εκ της θέσεώς του στην Διεύθυνση Εξοπλισμών, στο Υπουργείο Αμυνας. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, εξηγεί και τις αναφορές του πρώην υπουργού στις σημειώσεις του περί των χρημάτων που ζητούσε. Φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει ότι δεχόταν απειλές για την ζωή του και ότι είχε απειληθεί τηλεφωνικά και από την Βίκυ Σταμάτη. Το 2010 επίσης, όπως φέρεται να τονίζει, είχε καεί και το αυτοκίνητο του.
Για τον ισχυρισμό Ζήγρα ότι "μαύρα" χρήματα επενδυθήκαν μέσω της χρηματιστηριακής εταιρείας του πεθερού του, ο Γ. Σμπώκος το αρνήθηκε λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ελεγχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.