Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Έκλεβαν κομμάτι κομμάτι τη μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από οργανωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σχετικά με συστηματική αποκόλληση μεταλλικών τμημάτων από μεταλλική γέφυρα κυριότητας ΟΣΕ, στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (23-10-2012), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), τρείς ημεδαποί, ένας 36χρονος άντρας και δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 40 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται 47χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, προέβαιναν σε συστηματική αποκόλληση μεταλλικών τμημάτων από μεταλλική γέφυρα κυριότητας ΟΣΕ, στην περιοχή του Άδενδρου. Κατασχέθηκαν τρία (3) ΙΧΕ αυτοκίνητα κι ένα (1) ΙΧΦ όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσα προσέγγισης και διαφυγής από τον τόπο διάπραξης κλοπών, καθώς και μία (1) φιάλη οξυγόνου, τρείς (3) φιάλες προπανίου, ένα (1) κομμάτι σίδερου, δύο (2) λάστιχα οξυγονοκόλλησης, ένα (1) διπλό συρματόσχοινο κι ένα (1) γαλλικό κλειδί.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μάντρα περισυλλογής μετάλλων όπου εργάζεται ο 47χρονος συνεργός τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά κομμάτια της γέφυρας και πέντε (5) μπουλόνια στήριξης των σιδηροδρομικών γραμμών.
Επίσης, στην κατοχή της 36χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.