Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Π.Α.Σ. "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς: Το CAMP που έγινε...3on3..!

Τα πολλά προβλήματα (και εμπόδια) τελικά ανάγκασαν τον Σύλλογό μας να ακυρώσει το 1ο Καλοκαιρινό CAMP και να προχωρήσει στην διεξαγωγή τριήμερης γιορτής 3on3 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-23-24/6/2012 στα δύο κλειστά γυμναστήρια του ΚΙΛΚΙΣ.
Στο 3on3 θα μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 ετών έως τους πολύ μεγαλύτερους... (χωρίς όριο...!) ακόμη και αν ανήκουν σε άλλους Συλλόγους ή ακόμη και αν δεν ανήκουν σε κανέναν άλλο Σύλλογο.Το μόνο που χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό είναι η αγάπη για το BASKETBALL..!
Οι ομάδες θα χωριστούν ανάλογα με τις ηλικίες και θα διαγωνιστούν μέχρι την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων..!
Φτιάξτε λοιπόν τις ομάδες σας (3 βασικοί και ένας αναπληρωματικός) και ελάτε στα γήπεδα για να αποδείξετε την αξία σας κερδίζοντας και διασκεδάζοντας με τους φίλους σας..!
Τιμή συμμετοχής για κάθε ομάδα : 30 ευρώ.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής : 6974-41.46.43.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.