Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

3ος φιλικός αγώνας "ΑΕΤΟΣ"-OLD & STARS KILKIS..!

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-6-2012 (παραμονή της απελευθέρωσης της πόλης του ΚΙΛΚΙΣ) και ώρα19:00 θα διεξαχθεί ο 3ος ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (οι προηγούμενοι 2 ήταν : καλοκαίρι του 2009 & καλοκαίρι του 2010) στο νέο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ ανάμεσα στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα 2011-2012 της ΕΚΑΣΚΕΜ και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπου και θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά και την ομάδα των OLD&STARS παιχτών που προέρχονται από τις Ακαδημίες του ΚΙΛΚΙΣ και αγωνίζονται σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων Εθνικών Κατηγοριών, σε πρωταθλήματα του εξωτερικού αλλά και αθλητές λίγο ...μεγαλύτερης ηλικίας που αγωνίστηκαν τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (της μητέρας του σημερινού συλλόγου) πρίν από 30... και πλέον χρόνια..!
Οι συνθέσεις των ομάδων για ευνόητους λόγους θα οριστικοποιηθούν λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση........!!!!!
Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή μας με την υπόσχεση να περάσουμε όλοι καλά και να διασκεδάσουμε σε ένα παιχνίδι που μόνο σκοπό έχει να συναντηθούμε όλοι εκεί και να παίξουμε, ανανεώνοντας τις αναμνήσεις μας και δημιουργώντας καινούργιες...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.