Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία συνεχίζονται τα Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα του ΟΠΟΝΓΑ

Μοναδικά τραγούδια που φέρουν την σφραγίδα της θαλασσινής αύρας και το παράπονο του κύματος, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Κιλκισιώτες την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, κατά το 2ο “Κυριακάτικο Μουσικό Ξύπνημα” του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς.
Τα ακούσματα της θάλασσας και των μικρασιατικών παραλίων θα χαρίσει στο κοινό του Κιλκίς η Χορωδία του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Δρόσο Κουτσοκώστα.
Η μουσική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Ιουνίου στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι.
Σε ό,τι αφορά στην έναρξη των φετινών εκδηλώσεων, αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Μαΐου με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων από το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς. Στο α' μέρος της εκδήλωσης εμφανίστηκε και καταχειροκροτήθηκε παιδική χορωδία με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Ευδοκία Χοστελίδου και Νατάσα Καββαδία, ενώ στο β' μέρος μαθητικό σχήμα σε rock και jazz blues μελωδίες, με υπεύθυνους καθηγητές τους Κώστα Γεωργίου και Λάζαρο Σούλτα.
Ο καλοκαιρινός κύκλος των “Μουσικών Ξυπνημάτων” θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου (πάλι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι) με τη συμμετοχή του Αρμονικού Ωδείου Κιλκίς. Την εμφάνισή τους θα κάνουν νέοι μουσικοί με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ιωαννίδου Ελπίδα.
Ο Δήμος Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Πολυάνειου Ωδείου κ. Κλεάνθη Ζαρίμπα που ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε κάλεσμά του, καθώς και όλους τους μουσικούς που συμμετέχουν και φέτος αφιλοκερδώς στο νέο μουσικό θεσμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.