Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Αγαπούλα την κουκούλα»

Γράφει ο Φώτης Ζάικος
Στους οικονομικά χαλεπούς καιρούς που ζει η χώρα μας, δεν θα μπορούσε το ποδόσφαιρο να μείνει έξω από την οικονομική κρίση. Και αυτό διότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και όποιος το παρακολουθεί και από άλλη οπτική γωνία σίγουρα βλέπει πολλά. Και τί δεν έχει, αλισβερίσι, βία, ρομαντισμό, αγάπη, ομαδοποίηση.Είναι ένα «εργαλείο» γι αυτούς που θέλουν, ξέρουν και τα έχουν να καταξιωθούν κοινωνικά και πολλές φορές να πετύχουν μέσα από το ποδόσφαιρο και άλλους στόχους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι παράγοντες και συμβούλια κυρίως σε ερασιτεχνικές ομάδες που με πενιχρά μέσα και πολύ λίγα χρήματα κρατάνε ομάδες στολίδια με ανιδιοτέλεια γιατί ανήκουν σε εκείνους τους ρομαντικούς που αναφέραμε πιο πάνω. Στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εάν υπάρξει λογική, μέτρο και πάει καλά και η Εθνική μας ίσως δεν θα υπάρχει το «Αγαπούλα την κουκούλα» και ούτε ομάδες με ιστορία να κινδυνεύουν να διαλυθούν από ποδοσφαιροκομήτες καρκινώματα.

2 σχόλια:

  1. παντως ρε τραγουδιστη του ερωτα και της ζωης εαν δεν σε βαλει καποιος ενεσα δεν απαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρεις μπινελικια ελα πεστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.