Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Βράβευση των νικητών του πανελλήνιου διαγωνισμού σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου… είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ»

Εκδήλωση για τη βράβευση των νικητών του πανελλήνιου διαγωνισμού σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου… είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8/6/2012, στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Ο διαγωνισμός, που απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ’, Ε’, ΣΤ‘ τάξεων), γυμνασίων και λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και την επιστημονική ομάδα EDUCARTOON και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Συμμετείχαν 5.000 μαθητές, -τριες από 357 σχολεία όλης της επικράτειας με αποστολή 4.500 έργων (ατομικών και ομαδικών). Την εκδήλωση χαιρέτισε η Υπουργός Παιδείας, Διά Βιου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φρόσω Κιάου, η οποία και απένειμε βραβεία στους διακριθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.