Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία» προς τα κόμματα, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιούνη, να πάρουν θέση για τα επιχειρούμενα σχέδια δημιουργίας μεταλλείων χρυσού στις περιοχές Πάϊκου και Κρούσια, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλεί σε ανοιχτή συζήτηση του Κιλκίς την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 και ώρα 20:00 στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Είναι πρωταρχικής σημασίας το γεγονός της ερημοποίησης περιοχών του Νομού μας από ληστρικές πολυεθνικές εταιρείες, αλλοιώνοντας την ταυτότητα του νομού μας και αφήνοντας πίσω καταστροφή, ερημοποίηση και προσφυγιά.
ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ!

3 σχόλια:

  1. Το <> απευθύνει κάλεσμα στα κόμματα λίγο πριν τις εκλογές για συζήτηση. Και απαντάει ο σύριζα με ανοιχτή συγκέντρωση για συζήτηση. Γιατί εμένα μου φαίνεται στημένο όλο το σκηνικό. Να δούμε αν θα βγει ο συριζα τι θα κάνει το μετωπο και κυρίως τα υποτιθέμενα μέλη του που μόλις χάσανε την κουτάλα αμέσως βρήκανε άλλη. Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα ενεργήσει ο συριζαίος υπουργός δημόσιας τάξης στις πρώτες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις. Στην επίσκεψη του Τσίπρα στη ΓΑΔΑ ήταν όλο οικειότητες με τα ματ, υποσχέθηκε αυξήσεις, ξέχασε ότι αυτοί ψηφίζουν χρυσή αυγή. Τα έχω χαμένα, τόση υποκρισία, ψέμα και λαϊκισμό δεν περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι δεσμεύσεις προεκλογικά πρέπει να γίνονται και μετεκλογικά να τηρούνται.Γι αυτό έχει μεγάλη σημασία να μας πούνε ανοιχτά τη θέση τους προεκλογικά και να την τηρήσουν.Ειδικά στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει σημασία να δούμε αν θα τηρήσει την ίδια στάση και τώρα που έχει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογές.Θα φανεί η αξιοπιστία του...Γιατί πραγματικά είναι πιο εύκολο να λες ωραία λόγια όταν είσαι στο 4,5%,σκοπός είναι να λες και τα ίδια όταν είσαι στο 17 στο 20 και στο 30!!!!Οσο για τις κουτάλες μην κρίνεται εξ ιδιών τα αλλότρια!!!!
      Υπάρχουν και άνθρωποι που δραστηριοποιούνται χωρίς κουτάλες και φαγοπότια.Μακάρι να ανταποκριθούν και άλλα κόμματα,εμείς θα είμαστε εκεί.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε η επίσημη θέση της ΝΔ για την περίπτωση των μεταλλείων στο Κιλκίς,η οποία εντεχνα δεν έχει εκφραστεί ακόμα.Και για να σας προλάβω διευκρινίζω οτι επίσημα δεν έχει εκφραστεί η θεση της νομαρχιακής της ΝΔ ,μην αρχίσετε να αναφέρετε το δήμαρχο τον αντιδήμαρχο και δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕμλ (ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.