Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους εκλεγέντες βουλευτές

Προς τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού Γ. Γεωργαντά, Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδη εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. 
Η εκλογή τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας, τους επιφορτίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ώστε, μαζί με τους άλλους συναδέλφους τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να συντελέσουν στην γρήγορη ανάταξη και ανάταση της χώρας και της κοινωνίας μας.

Προς τους τρεις συμπολίτες μας, που θα μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο καταθέτουμε τη βεβαίωση ότι θα είμαστε διαρκώς στη διάθεση τους για κάθε συνεργασία επ’ ωφέλεια του τόπου μας.
Χρήστος Γκουντενούδης
Αντιπεριφερειάρχης
Παύλος Θωμαΐδης
Ανδρέας Βεργίδης
Χρήστος Ανθρακίδης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι


4 σχόλια:

  1. Γεωργαντα και Παραστατιδη ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιζουμε γιατι ειναι πολιτικα απαραδεκτοι οι αντιπαλοι τους Τσιτουριδης και Φραγγιδης. Αγαθοπουλου ή οποιονδηποτε αλλο του ΣΥΡΡΙΖΑ πρεπει να ψηφιζουμε μεχρι να αποβαλλει η ΔΗΜΑΡ το διαβολικο Σπιγγο. Το ακουτε κυριε Λαζαριδη; ξερετε πως σας πολεμουσε ολους σας ο Σπιγγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτοιμος για καλαματιανό είσαι...ξεκίνα! η βλακεία είναι ανίκητη. όποιος την πολέμησε έχασε πανηγυρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα βαζεις με τους οπαδους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ, οπαδε της βλακειας!!! Δεν ξερεις τι μπορουμε να κανουμε. Οχι μονο θα κανουμε πραξη το εγερθητε της Χ.Α. απο τ' αριστερα. Θα σας πεταξουμε σαν αποστηματα~!ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
  3. Ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ αφου πρωτα διαβασετε το σημερινο αρθρο στην ΑΥΓΗ του δικηγορου Θεοδωριδη μελους του ΣΥΝ Αμπελοκηπων,για το ποντιακο ζητημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.