Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

8 φοιτητές από 8 διαφορετικές χώρες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Αnatomic Help

Η Αnatomic Help στα πλαίσια της πολιτικής της υπέρ της επιχειρηματικής εξωστρέφειας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) φιλοξένησε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της φοιτητές του προγράμματος Εxecutive MBA του London Business School.
Στα πλαίσια της διπλωματικής τους εργασίας, οι φοιτητές του προγράμματος, όντας ήδη ενεργά στελέχη επιχειρήσεων, επισκέπτονται κάθε χρόνο διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, 8 φοιτητές από 8 διαφορετικές χώρες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Αnatomic Help.Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να βρεθούν κοντά στην εταιρεία, να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής της και κατόπιν, σε συνεργασία με τα στελέχη της, να επιλέξουν ένα θέμα το οποίο αφορά άμεσα κάποιο σχέδιο δράσης/ πρόγραμμα της εταιρείας , ως θέμα της εργασίας τους. Εν προκειμένω, το θέμα που επιλέχτηκε ήταν οι τακτικές εισχώρησης της Anatomic Help στην αγορά της Ρωσίας. Πρόκειται δηλαδή για live case study σε 100% πραγματικές συνθήκες , στην πραγματική οικονομία.
Aξίζει να σημειωθεί ότι για το 2012, το πρόγραμμα ΜΒΑ του London Business School φιγουράρει στην 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και στην πρώτη θέση όσον αφορά στην ευρωπαϊκή κατάταξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.