Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συλλήψεις ατόμων στο Λιτόχωρο και στην Πέλλα

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, ένας ημεδαπός 36 ετών, για κλοπή αυτοκινήτου και παράβαση του Κ.Ο.Κ.. Ο 36χρονος αρχικά αφαίρεσε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο 38χρονης και κινούμενος από το Λιτόχωρο προς την Πλάκα Λιτοχώρου, το προαναφερόμενο όχημα εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς.
Ο 36χρονος στη θέα του περιπολικού και στην προσπάθεια του να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός του οδοστρώματος στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πλάκας-Λεπτοκαρυάς με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος. Ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Κατερίνης για την παροχή πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ από αλκοτέστ στον ανωτέρω διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας.
Συνελήφθησαν επίσης χθες το βράδυ στον Πενταπλάτανο Πέλλας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, δύο ημεδαποί 20 και 24 ετών, διότι αρχικά αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία ενός 34χρονου, έγιναν όμως αντιληπτοί όμως από τον ίδιο και επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 24χρονου και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα και σε αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (7,6) γραμμάρια κάνναβης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.