Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσιος Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο πλαίσιο του εορτασμού και σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα προβλέπονται γενικός σημαιοστολισμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από ώρα 08:00 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου και φωταγώγηση όλων των δημόσιων καταστημάτων, των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ., O.T.A., Τραπεζών και καταστημάτων κοινής ωφέλειας από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
Ειδικότερα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Τετάρτη 9 Μαΐου 2012:
α) Ώρα 11.00΄: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (Γ΄Σ.Σ.), χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ.
β) Ώρα 11.30΄: Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, στο χώρο του Ηρώου του Γ΄ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.:
- Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης,
- Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού,
- Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης,
- Δήμαρχο Θεσσαλονίκης,
- Εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων,
- Εκπροσώπους Αντιστασιακών και λοιπών Οργανώσεων που έλαβαν μέρος ενεργά στον αγώνα και την αντίσταση κατά των δυνάμεων κατοχής και
- Εκπροσώπους Νομικών προσώπων και φορέων που επιθυμούν να τιμήσουν την εκδήλωση.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.