Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στη Σκοτίνα Πιερίας

Κατασχέθηκαν πάνω από 4.250 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. 
Συνελήφθη χθες (07.05.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, που μετέφερε με όχημα, πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων. 
Ειδικότερα, στη Σκοτίνα Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 46χρονος, εντόπισαν στο χώρο του πορτ μπαγκάζ του οχήματος, επιμελώς καλυμμένα με ξύλινα σανίδια και σεντόνι, 4.250 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. 
Το προαναφερόμενο επιβατηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε. 
Τα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Κατερίνης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.