Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σεμινάριο ANTIGRAVITY YOGA του γυμναστηρίου Kinesis Κιλκίς

Στα πλαίσια της συνεχείς αναβάθμισης των προγραμμάτων εκγύμνασης το γυμναστήριο Kinesis παρακολούθησε την νέα τάση πάνω στην Yoga το σεμινάριο Antigravity Yoga. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Nikopolis στην Θεσσαλονίκη στις 19-20 Μαΐου από την Balatsinos Fitness Shool. Το πρόγραμμα ήταν πολύ πλούσιο και έτσι η εκπαιδευτές του γυμναστηρίου είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια πάνω στα εξής Pilates, Mini Balls Pilates, Asthanga Yoga,Vinyasa Yoga, Dynamic Pilates και Aerofight. Κάποια από αυτά θα ενσωματωθούν σύντομα στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου Kinesis.Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης, ο Αντώνης Γιαννακίδης και η νέα γυμνάστρια του Kinesis η Ιωάννα Μπόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.