Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Αγώνας δεξιοτεχνίας για ποδήλατα στο Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Αγώνας Δεξιοτεχνίας που συνδιοργάνωσαν ο Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.  Πάνω από 80 παιδιά όλων των κατηγοριών βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Ειρήνης για να λάβουν μέρος στον αγώνα.
Πριν ολοκληρωθεί η τελευταία κατηγορία μια δυνατή μπόρα έκανε επικίνδυνη την πίστα λόγω ολισθηρότητας με αποτέλεσμα να αναβάλλουμε το τελευταίο σκέλος του αγώνα, αλλά η πλειοψηφία των αθλητών είχε ήδη αγωνιστεί.
Η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλως των παρευρισκομένων, μικρών και μεγάλων και ανανεώσαμε το ραντεβού μας το Σαββάτο 23 Ιουνίου 2012 για τον αγώνα JUNIOR που διοργανώνει ο σύλλογός μας για πρώτη φορά σε τέτοια ευρεία κλίμακα.
Ευχαριστούμε τον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α για την εμπιστοσύνη του προς τον σύλλογο μας να μας αναθέσει να οργανώσουμε το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, ευχαριστούμε την αστυνομική διεύθυνση για την παραχώρηση των κιγκλιδωμάτων και νεροπαγίδων καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να έχει αυτήν την επιτυχία η διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου