Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ "δημιουργία, ξανά!" και της ΔΡΑΣΗΣ-ΦΣ στις ερχόμενες εκλογές

Την κοινή τους κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές με το όνομα «δημιουργία, ξανά!» ανακοίνωσαν σήμερα, Τρίτη 22 Μαΐου, η «δημιουργία, ξανά!» και η Δράση-ΦΣ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Στόχος της κοινής καθόδου των δύο κομμάτων που θα διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους, είναι να υπάρξει στη Βουλή μια ενωμένη φωνή του μεταρρυθμιστικού χώρο, ώστε να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική.
«Η δύναμη της συνεργασίας μας είναι η συμφωνία πάνω στα καίρια και σημαντικά ζητήματα στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα.» τόνισε ο κ. Μάνος, ενώ ο κ. Τζήμερος υπογράμμισε πως «Στη Βουλή θα πιέσουμε να γίνουν μεταρρυθμίσεις και η ψήφος εμπιστοσύνης θα είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα δεσμευτούν τα κόμματα σε συγκεκριμένο μεταρρυθμιστικό χρονοδιάγραμμα»
Αύριο Τετάρτη 23 Μαίου, ο κ. Τζήμερος εκπροσωπώντας τα δύο κόμματα, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Φιλελευθέρων και να μεταφέρει το μήνυμα της υπαρξης ενός ισχυρού μεταρρυθμιστικού πόλου στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.