Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οι πρώτες αντιδράσεις στο προσκλητήριο Βενιζέλου για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ

Η πρώτη αντίδραση στο προσκλητήριο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, για επιστροφή στο Κίνημα όσων «αποδέχονται το πολιτικό μας πλαίσιο» ήρθε από την Βάσω Παπανδρέου. «Παραμένω στο ΠΑΣΟΚ, στηρίζω την προσπάθεια του Βαγγέλη Βενιζέλου, όμως έχω διαφορετική άποψη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα μας και σε ό,τι αφορά την προοπτική της χώρας» είπε η κυρία Παπανδρέου στο Mega. Θετική στην πρόσκληση εμφανίστηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. «Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συμμετοχής και πανστρατιάς που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλος και στο πολιτικό πλαίσιο που έθεσε» αναφέρει ανακοίνωσή της.
«Όπως αγωνίσθηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια για ένα ισχυρό και ενωμένο ΠΑΣΟΚ και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία συστρατεύομαι: Για τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ. Για την υλοποίηση ενός προοδευτικού σχεδίου για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. Για μια αυτοδύναμη και ισότιμη Ελλάδα στην Ευρώπη» συμπλήρωσε η κυρία Ξενογιαννακοπούλου.
Ο Χρήστος Μαγκούφης, που είχε διαγραφεί από την ΚΟ του κόμματος στις 12 Φεβρουαρίου, όταν στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο είχε ψηφίσει «παρών επί της αρχής» και «όχι» στο άρθρο 1, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Τρικάλων.
Ο κ. Μαγκούφης δήλωσε «έτοιμος» να διατυπώσει «ως πολιτικός, με ευθύνη την αλήθεια του νέου προγραμματικού λόγου της παράταξής μας που επικεντρώνεται κατ' εξοχήν στα 13 σημεία της ομιλίας του Προέδρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους ανθρώπους της Επιστήμης και του Πολιτισμού προχθές».
Ως τη Μ.Τετάρτη τα ψηφοδέλτια
Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, οπότε αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και την έγκαιρη προετοιμασία του κόμματος, εν όψει των εκλογών.
Τη βασική αυτή οδηγία διαβίβασε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Βαγγέλης Αργύρης, μετά την ομιλία του Προέδρου του Κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

  1. οποιος ψηφίζει πασοκ θα μείνει στην ιστορία ως προδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν πολλά κομματόσκυλα που θα ρίξουν Πασόκ για να μη βγει ο Σαμαράς και άλλα τόσα που θα ρίξουν ΝΔ για να μη βγει ο Βενιζέλος.Ετοιμαστείτε να υποδεχτήτε τον Σαμαρά ως νέο πρωθυπουργό.Φιλαράκι του jeffry....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.