Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αποτελεί την νέα σοβαρή, δημοκρατική και υπεύθυνη πολιτική δύναμη στον τόπο μας"


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εγκαινίασε σήμερα Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 το πολιτικό του γραφείο στην οδό Γ. Καπέτα και Μοσκώφ στην πόλη του Κιλκίς, με την παρουσία μελών του κόμματος και πλήθος κόσμου. Η ημέρα της 6ης Απριλίου που τελέστηκαν τα εγκαίνια του ΣΕΕ δεν ήταν τυχαία, καθώς οι διοργανωτές την επέλεξαν λόγω της επετείου της Γερμανικής εισβολής και της πτώσης της γραμμής Μεταξά.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Βασίλειος Γεωργουλάς και το μέλος Χρήστος Δανιηλίδης.


Η κεντρική ομιλία του κ. Δανιηλίδη είχε ως εξής: «Είναι ένα καινούργιο κόμμα, πού προσδοκά να δώσει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, ένα ελπιδοφόρο όραμα ήθους και ύφους, στην δεινοπαθούσα Ελλάδα, αλλά και τους πολίτες της. Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας επιδιώκει να ανασυνθέσει και να αναδείξει την πατριωτική δράση των Ελλήνων ως μία συλλογική δύναμη δημιουργίας.
Χρόνια τώρα είχαμε εναποθέσει την τύχη μας, σε ανθρώπους και συστήματα που σκοπό είχαν μόνο την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, καθώς και την διάλυση και το ξεπούλημα της υπερήφανης πατρίδος μας
Στις τραγικές στιγμές που ζούμε ψάχνουμε απεγνωσμένα να αναδείξουμε τον Η γ έ τ η.
ΑΥΤΟΝ που δεν είναι άλλος από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. ΑΥΤΟΝ που πρέπει επί- τέλους να αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον του, χωρίς να του το επιβάλλουν. ΑΥΤΟΝ που θα διώξει για πάντα τον ντόπιο και ξένο δυνάστη.
Στις δύσκολες αυτές μέρες που έρχονται καλούμαστε να ψηφίσουμε :
Ένα κόμμα που να μην έχει συμβάλλει στη σύγχρονη κατάντια, την οποία πολλοί σκεπτόμενοι άνθρωποι έβλεπαν από τη δεκαετία του 80 να έρχεται.
Ένα κόμμα που εκφράζει τα όσα χρόνια με πνίγουν: Που είναι δηλαδή υπέρ της εργασίας, της αξιοκρατίας, της τιμιότητας, της αξιοπρέπειας.
Ένα κόμμα που δεν ντρέπεται για την χριστιανική πίστη η οποία σαφώς και αποτελεί μέρος της ταυτότητας μας στην διατήρηση της οποίας και συνέβαλε στην πορεία των αιώνων, που δεν μεταχειρίζεται την Εκκλησία ως αποδιοπομπαίο τράγο, αφού καταλαβαίνει ότι το κράτος μόνο υλικές ανάγκες των πολιτών μπορεί να ικανοποιεί εφόσον βεβαίως λειτουργεί αποτελεσματικά και καμία πνευματική η οποία αποτελεί την κύρια αποστολή της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας μας.
Ένα κόμμα που κοιτάει με πόνο προς την παιδεία, γιατί καταλαβαίνει ότι στο σχολείο πρέπει να διαμορφώνονται οι υπεύθυνοι πολίτες του αύριο και όχι οι αυριανοί καταληψίες και απεργοί. Που θα κρατάει έξω από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια τις κομματικές νεολαίες με τις αφίσες και τις πλαστικές σημαίες. Που αναγνωρίζει και σέβεται το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και τον τοποθετεί στο κέντρο της προσπάθειας.
Ένα κόμμα που καταλαβαίνει από πού προέρχονται οι Έλληνες και υποστηρίζει την εκμάθηση της ιστορίας και της γλώσσας μας
Που καταλαβαίνει ότι η χώρα δεν μπορεί να είναι αποθήκη δυστυχισμένων ψυχών, τις οποίες εκμεταλλεύονται αδίστακτοι έμποροι ελπίδων, επειδή το σάπιο πολιτικό σύστημα αδυνατεί να χαράξει εθνική πολιτική επί του θέματος, γιατί αγνοεί την έννοια του κοινού καλού.
Ένα κόμμα που θα ασχοληθεί με τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο για να τις ξανακάνει μπλε, με τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, με την ΑΟΖ, με την Χωρική Θάλασσα με βάση το Διεθνές Δίκαιο, ένα κόμμα που δεν ντρέπεται και δεν θα μαλώνει κάποιο Έλληνα πολίτη επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία σε ελληνική βραχονησίδα.
Ένα κόμμα που αντιλαμβάνεται τι είναι η Υψηλή Στρατηγική για να την χαράξει και ότι οι αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής απαιτούν κότσια και όχι να ακολουθεί τα γεγονότα, να δημιουργεί εύπλαστους νόμους με παράθυρα για να αλωνίζουν οι ημέτεροι. Ένα κόμμα που εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες και μεταδίδει αίσθημα ασφαλείας, χωρίς να ενσπείρει μίσος εναντίον κανενός.
Ένα κόμμα που σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους και δεν τα υποβαθμίζει με δηλώσεις και πράξεις του. Που τιμά όσους έπεσαν κατά τη διάρκεια της εκτελέσεως του καθήκοντος όπως οι ηρωικοί πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που καθημερινά εμπλέκονται σε αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, ή άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν στις βραχονησίδες Ίμια, για τους οποίους ουδεμία μνεία γίνεται στα σχολεία μας.
Ένα κόμμα που να προωθεί την αξιοκρατία και την διαφάνεια στα Σώματα Ασφαλείας με εκσυγχρονισμό και ορθή κατανομή του προσωπικού, ώστε οι ευσυνείδητες και άοκνες προσπάθειες της πλειονότητας των Ανδρών και γυναικών των Σ.Α να αποδίδουν επιτέλους τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Ένα κόμμα που δεν θα διορίσει κανένα στο δημόσιο ή σε ΔΕΚΟ επειδή είναι ψηφοφόρος του. Που θα επαναφέρει την αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης, αξιολόγηση που καταργήθηκε σκοπίμως, για να καταληφθεί το δημόσιο από κομματικές ακρίδες.
Ένα κόμμα που στελεχώνεται από άξιους αλλά απλούς ανθρώπους που έχουν δουλέψει στη ζωή τους, ανθρώπους του μόχθου της καθημερινότητας
Ένα κόμμα που θα επενδύσει στα μεγάλα ατού της χώρας ,γεωργία κτηνοτροφία ναυτιλία τουρισμό ορυκτό πλούτο, που όμως δεν θα σκοτώσει το περιβάλλον και τους κατοίκους της.
Ένα κόμμα που θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να παραμείνουν οι νέοι μας στην Ελλάδα, όχι γιατί θα επιδοτούνται, αλλά επειδή θα έχουν δει ότι πράγματι υπάρχει ελπίδα. Ότι κάποιος που κουράστηκε να τους μορφώσει, τους ακούει, τους βοηθά να ξεκινήσουν αναγνωρίζοντας ότι αυτοί είναι το μέλλον του.
Είναι το κόμμα που δεν έχει παλαιούς πολιτικάντηδες στις τάξεις του, είναι το κόμμα που θα είναι πρόθυμο μέχρι θυσίας των μελών του για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.
Ένα κόμμα που θα ξυπνήσει τους Έλληνες, να πάψουν να πληρώνουν άδικα σήμερα με χρήμα, και αύριο με τις ζωές των παιδιών του.
Ένα κόμμα που οι υπερήφανοι πολίτες του θα ξεφύγουν από την μίζερη αντίληψη, πως θα αγοράσουν μόνο φτηνές πατάτες, λάδι, ρύζι, αλεύρι στις ουρές. Αυτό δεν είναι όραμα αλλά κατάντια.
Ένα κόμμα που περιμένουν χρόνια όλοι οι Έλληνες.
Το κόμμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Ήρθε η ώρα να ξηλώσουμε από την Ελλάδα μας, όλα τα αγριόχορτα που μας πνίγουν τόσα χρόνια και στην θέση τους να φυτέψουμε δέντρα ψηλά με ρίζες βαθιές, που να παράγουν καρπούς ωφέλιμους για την πατρίδα για την θρησκεία και την νεολαία μας.
Φίλοι μου, όλοι εμείς του συνδέσμου οραματιζόμαστε ένα κράτος με:
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ.
- ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
- ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
-ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ.
- ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ Η ΟΚΤΑΕΤΙΑ.
-ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΜΟ.
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ.
-ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ.
- ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αποτελεί την νέα σοβαρή, δημοκρατική και υπεύθυνη πολιτική δύναμη στον τόπο μας, με ήθος και χαρακτήρα. Είναι έτοιμος να ξαναδώσει στον Έλληνα την θέση που του αρμόζει μέσα σε μια κοινωνία με πραγματικά ίσες ευκαιρίες προς όλους».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.