Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πόρτα επιστροφής σε διαγραφέντες αναμένεται να ανοίξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Παρασκευής, με διευρυμένη σύνθεση, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σε κλειστή σύσκεψη την Πέμπτη στην Ιπποκράτους συζητήθηκε το θέμα των διαγραφέντων βουλευτών και, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να επιστρέψουν στο κόμμα διαγραφέντες βουλευτές που δεν έχουν μετακινηθεί σε άλλα κόμματα, εφόσον δεσμευτούν ότι αποδέχονται και στηρίζουν τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Στο θέμα αναμένεται να αναφερθεί ο κ. Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το in.gr.
Εκτός του κ. Βενιζέλου, στη συνεδρίαση θα μιλήσουν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος θα ανοίξει τις εργασίες. Θα ακολουθήσει συζήτηση σε επτά διαφορετικά τραπέζια, όσες και οι διοικητικές Περιφέρειες, που θα αφορά θέματα οργανωτικής πολιτικής, σε σχέση με την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εκλογές.
Στη συνεδρίαση, πέραν των τακτικών μελών του Εθνικού Συμβουλίου, θα μετέχουν τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι Γραμματείς των Τομέων του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και οι εκλεγμένοι και υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες.
Στην κομματική σύσκεψη της Πέμπτης, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε -σύμφωνα με πληροφορίες- να έχουν προετοιμαστεί έως το ερχόμενο Σάββατο προτάσεις ώστε να κλείσει το «πακέτο δράσεων» για το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα το κόμμα και η ηγεσία του, εν όψει των επικείμενων εκλογών.
Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, θα πραγματοποιηθούν και νέες «συναντήσεις εργασίας» με το ίδιο αντικείμενο, για την εκλογική στρατηγική και το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, και την ίδια σύνθεση, ενδεχομένως και εντός του Σαββατοκύριακου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Ανδρ.Λοβέρδος, Μ.Χρυσοχοΐδης, Δ.Ρέππας, Κ.Σκανδαλίδης, Μ.Παπαϊώαννου και Αννα Διαμαντοπούλου, οι βουλευτές Χρ.Παπουτσής και Μ.Ανδρουλάκης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Π.Ευθυμίου και Χρ.Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

  1. παραλιγο να ψηφιζα πασοκ η τελεια του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ .... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ -ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ- ΟΙ ΜΑΓΔΑΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ-ΦΕΥΓΟΥΝ- ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε κατεβάστε το Θόδωρο να τελειώνουμε. Να έχουμε και έναν σοβαρό λόγο να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ. Σα δεν ντρέπεστε παλιοξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αεροδρομιο κανουμε οικονομια στους ψηφους του πασοκ λιγους τωρα και πολυ λιγοτερους την επομενη φορα ηρεμα πραγματα εισαι και σε μεγαλη ηλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante pare kai tous gialtzi antimnimoniakous pisw na kathariseis ti mpougada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.