Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Σε αγώνα ανωμάλου δρόμου κατά των Μεταλλείων. Συμμετείχαν αθλητές του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 11 Μαρτίου ο λαϊκός αγώνας δρόμου κατά των μεταλλείων στην Βάθη Κιλκίς που συνδιοργάνωσαν το Μέτωπο αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Πάικο, o Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος “Η ΔΡΥΣ” ΒΑΘΗΣ και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Ο αγώνας είχε την μορφή διαμαρτυρίας απέναντι σε όσους αγνοούν την βούληση των κατοίκων να ζήσουν χωρίς μεταλλεία στρεφόμενοι σε αειφόρες μορφές ανάπτυξης.
Η απόσταση ήταν περίπου 10 χλμ και για τους δύο αγώνες & στον τερματισμό υπήρχαν μπουφέδες από τον τοπικό σύλλογο και από άλλους συλλόγους της περιοχής.
Υπήρχαν δύο γενικές κατηγορίες σε κάθε αγώνα (ανδρών-γυναικών) και δόθηκαν ξύλινα μετάλλια στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας κάθε αγώνα.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, και αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με τον Αιμίλιο Μαβίδη να τερματίζει στην 2η θέση και τον Λάζαρο Σιδηρόπουλο στην 6η θέση του αγώνα των 10.000 μ. Ενώ συμμετείχαν ακόμη με επιτυχία και οι βετεράνοι πρωταθλητές στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς Θανάσης Κουζουκάκης και Γιώργος Χαριτωνίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.