Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Γιάννης Μιχελάκης στο Κιλκίς το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 θα είναι στο Κιλκίς ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης. 
Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς στις 16:00, όπου θα παραστεί σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς, και στη συνέχεια θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Κιλκίς στο Κτήμα των Ευχών στις 18:00.
Για την εκδήλωση διατίθενται προσκλήσεις των 10€.

4 σχόλια:

  1. Eρχεται ο άνθρωπος των καναλιών στο κιλκίς.Θα συνγκετρωθούν όλα τα πρόβατα να τον χειροκροτήσουν και να μάθουν τους υποψηφίους της πόλης μας.Θερμή παράκληση για πλούσιο φωτογραφικό υλικό να δούμε πόσα "βόδια" έχει η πόλη μας που θα ψηφίσουν τους σωτήρες!!!! Ένας "πρώην".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΟΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΟ 'Η ΧΩΡΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ".
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  2. Βρε παιδιά μη τσακώνεστε . Θα μοιράσουν κορδελάκια με κουδούνι για να ξαναμαζέψουν το κοπάδι στο μαντρί . Σας άφησαν για λίγο ελεύθερους και μάθατε να κρίνετε τα πάντα . Αντε στο μαντρί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ προφανώς εσύ είσαι αδέσποτος και αισθάνεσαι ωραία!
      Δηλαδή όταν το πολιτικό σκηνικό προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα τι θα κάνουμε θα πάμε να ψηφίσουμε και να κάνουμε μάγκες τους τυχάρπαστους?

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.