Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα

Συνελήφθησαν σήμερα (12.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 16 και 34 ετών για κλοπή Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου. Ειδικότερα, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας (ύψος Νέας Νικομήδειας), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας αρχικά επιχείρησαν να σταθμεύσουν για έλεγχο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι. Ο 16χρονος οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Αλεξάνδρεια παραβιάζοντας δύο ερυθρούς σηματοδότες, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε σε στύλο της Δ.Ε.Η.. Οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα είχε αφαιρεθεί από τους δράστες βραδινές ώρες της 11/12.03.2012 από τη Σκύδρα Πέλλας. Επιπλέον, σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Συνελήφθη επίσης σήμερα (12.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κατερίνη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 33 ετών, διότι διέρρηξε την οικία 71χρονου και αφαίρεσε χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας (1.500) ευρώ, πλην όμως έγινε αντιληπτός από ένοικο της οικοδομής, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλαπέντα χρυσαφικά, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του 33χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Συνελήφθησαν επίσης επ΄αυτοφώρω σήμερα (12.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 17 ετών, διότι διέρρηξαν κρεοπωλείο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.