Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Διαγωνισμός για το λογότυπο «Κιλκίς 1913 – 2013»

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εορτασμού της συμπλήρωσης το 2013 εκατό χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς από το βουλγαρικό ζυγό κατοχής και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα, ο Δήμος Κιλκίς προκηρύσσει διαγωνισμό για το σχεδιασμό του λογότυπου του εορτασμού.  Ο λογότυπος θα πρέπει, και έτσι θα αξιολογηθεί, να αποτυπώνει και να εκφράζει το νόημα του εορτασμού σε όλες του τις διαστάσεις (ιστορική, εορταστική, αναπτυξιακή) γιορτάζοντας το παρελθόν, αναδομώντας το παρόν και σχεδιάζοντας το μέλλον. Θα πρέπει να είναι απλός, μοντέρνος, ευφυής, αυθεντικός και με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία από online και offline εφαρμογές.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά εικαστικοί, γραφίστες, αρχιτέκτονες, φοιτητές των αρχιτεκτονικών τμημάτων στις σχολές Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Σπουδαστές Γραφιστικής σε Ι.Ε.Κ., Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών και συναφείς εκπαιδευτικοί οργανισμοί από το Κιλκίς και όλη την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν με μόνο μία υποβολή πρότασης η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τεκμηριωμένη έκθεση επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δημιουργό της. Η αξιολόγηση των συμμετοχών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή του «Κιλκίς 1913 – 2013».
Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.
Προθεσμία υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 9η Απριλίου 2012. Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων και άλλες σχετικές διευκρινίσεις, αρμόδια είναι η κα Χαραλαμπίδου, τηλέφωνο 23413 52169, κιν. 6972820583 και e-mail: journalist@dhmoskilkis.gr. H σχετική πρόσκληση διατίθεται από το γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17) και είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.e-kilkis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.