Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία ιστοσελίδας στο πλαίσιο του εορτασμού «Κιλκίς 1913 – 2013»

Ο δήμος Κιλκίς επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή εξωστρέφεια αλλά και συμμετοχή των πολιτών στον εορτασμό των 100 ετών από την απελευθέρωση του Κιλκίς το 1913 σχεδιάζει τη δημιουργία διαδικτυακού τόπου αφιερωμένου στον εορτασμό αυτό. Με τη δημιουργία του διαδικτυακού αυτού τόπου στο internet αναμένεται να επιτευχθεί ευρεία, ελκυστική και λειτουργική αφενός μεν δημοσιοποίηση και προβολή τόσο του Κιλκίς και των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και αφετέρου αμφίδρομη – διαδραστική επικοινωνία με όλους τους πολίτες αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό.
Η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελέσει το ισχυρότερο μέσο πανελλαδικής αλλά κα διεθνούς προβολής των εκδηλώσεων του «Κιλκίς 1913 – 2013» προσβλέποντας σε μεγάλη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Κιλκίς, ευελπιστώντας στη στήριξη των επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν σημαντικά για την υλοποίηση των δράσεων και να γίνουν αρωγοί στην συλλογική προσπάθεια, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργίας ιστοσελίδων να εκφράσει το ενδιαφέρον του για την χορηγία του έργου:
α) δημιουργία δικτυακού τόπου και φιλοξενία του με domain name: «www.Kilkis 2013.gr» ως subdomain του «www.e-kilkis.gr»,
β) ενημέρωση του δικτυακού τόπου με το υλικό ενημέρωσης των πολιτών και προβολής των δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του εορτασμού (κείμενα, εικόνες κ.λπ.).
Πέραν της διαρκούς προβολής της επωνυμίας του αναδόχου / χορηγού του έργου στο δικτυακό τόπο, προβλέπεται η αναφορά του στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και σε ειδικές εκδόσεις / εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 19 Μαρτίου 2012, αποστέλλοντας σχετική επιστολή υπόψη της Οργανωτικής Επιτροπής «Κιλκίς 1913 – 2013» στην οποία, στη συνέχεια, θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ώστε να επιλεγεί η αρτιότερη και αξιολογότερη πρόταση.
Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων και άλλες σχετικές διευκρινίσεις, αρμόδια είναι η κα Χαραλαμπίδου, τηλέφωνο 23413 52169, κιν. 6972 820583 και e-mail: journalist@dhmoskilkis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.