Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Είναι τόσο πολλοί οι σηματοδότες στο Κιλκίς;

Στο σηματοδότη της παλιάς Νομαρχίας (μπροστά στο ανθοπωλείο) στη διάβαση των πεζών (προς το κατάστημα Λύκας) το κομμάτι με τις φωτεινές ενδείξεις προς τους πεζούς , έχει φύγει από τη θέση του και δεν είναι ορατό από τους πεζούς. Εάν θέλει να διασχίσει το δρόμο από τη διάβαση ένα παιδί ή ένας ηλικιωμένος πώς θα το καταφέρει ;
Άραγε δεν το είδε κανείς αρμόδιος;
Είναι τόσο πολλοί οι σηματοδότες στο Κιλκίς;
Κώστας Κηπουρός

3 σχόλια:

  1. Σηματοδότες υπάρχουν στο Κιλκίς...μόνο που κανένας απο τους πεζούς δεν τους δίνει σημασία όταν περνάει τη διάβαση. Ακόμα και οι οδηγοί πλέον τους λαμβάνουν υποψην μόνο συμβουλευτικά και πυροβαλάν τα κόκκινα στο φτερό. Οδική παιδεία μηδέν στο Κιλκιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καποιος εμπιστευτει τον "γρηγορη κ τον σταματη" για να περασει τον δρομο ,στα συγκεκριμενα φαναρια τουλαχιστον , το σιγουρο ειναι πως θα τον πατησει αυτοκινητο ...ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτα τα φαναρια για τους πεζους , ηταν συγχρονισμενα με τα φαναρια για τα αυτοκινητα...δηλαδη οταν αναβει πρασινο για τους πεζους θα επρεπε εκεινη την ωρα να μην επιτρεπει την πορεια σε αυτοκινητα , εστω προς εκεινη την κατευθυνση . Για παραδειγμα οταν αναβει πρασινο για τους πεζους στην 21η ταυτοχρονα αναβει πρασινο για τα αυτοκινητα στη Βενιζελου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι δυστυχώς, όπως τα λέει ο παραπάνω. Ένα μπάχαλο δηλαδή που χαρακτηρίζει γενικότερα όλη τη χώρα της ανοργανωσιάς και τσαπατσουλιάς στην οποία ζούμε! Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.