Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη 44χρονος για ναρκωτικά στα Εσώβαλτα Πέλλας

Συνελήφθη χθες (14.03.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας ημεδαπός 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Ειδικότερα, στα Εσώβαλτα Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο ανωτέρω κατέχει και αποκρύπτει εντός του θερμοκηπίου της οικίας του δενδρύλλια κάνναβης, σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (24) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 5 έως 20 εκατοστών, τα οποία είχε τοποθετημένα σε νάιλον και χάρτινες συσκευασίες για μεταφύτευση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

1 σχόλιο:

  1. Βασιλική Σταύρου
    [.ΠΩ! ΠΩ!!!..ΑΞΙΟΙ!!!.]...
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΙΩΞΗ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΟΥΣΙΩΝ
    ( Σε αντιθετη με την Ελλαδα που ειναι πρωτη χωρα σε Θανατους απο Φαρμακευτικες εξαρτησιογονες ουσιες) ΕΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ--ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΟΓΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΣΧΕΔΟΝ-ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.