Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Συμπαράσταση Μητρόπολης Κιλκίς προς Κυπρίους

Την έμπρακτη αγάπη και την συμπαράσταση των Κυπρίων αδερφών μας ενόψει της οικονομικής κρίσης δέχθηκε η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής & Κιλκισίου.
Χθες, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Πυλιώτης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, συνοδεύομενος από δύο κληρικούς της Αρχιεπισκοπής καθώς και από τον Δημάρχο Λατσιών Κύπρου κ. Παναγιώτη Κυπριανού και τον αντιδήμαρχο του Δήμου μετέφεραν ένα container γεμάτο με ρούχα και τρόφιμα. Συγκεκριμένα περιείχε είκοσι τόνους τρόφιμα (200 κοτόπουλα, 80 λίτρα λάδι, 10 τσουβάλια αλεύρι, κονσέρβες, όσπρια, μακαρόνια κ.λ.π.) και διακόσιες σακούλες με ρούχα.
Τους αδελφούς επισκέπτες από την Κύπρο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ με ομάδα κληρικών της Μητροπόλεως, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθεια τους στις ανάγκες των αδελφών τους Κιλκισιωτών.
Τα τρόφιμα θα διατεθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας μέσω των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως και των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου