Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Έως το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012 η υποβολή υποψηφιοτήτων για θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

"Σας κάνουμε γνωστό ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος για υποβολή υποψηφιοτήτων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς.  Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.
Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ."
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς
Ιωακειμίδης Δημήτριος

4 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ...
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρία πουλάκια κάθονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/02/2012.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ "ΛΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!."ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.