Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Έως το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012 η υποβολή υποψηφιοτήτων για θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

"Σας κάνουμε γνωστό ότι έχει εκδοθεί εγκύκλιος για υποβολή υποψηφιοτήτων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς.  Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.
Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ."
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς
Ιωακειμίδης Δημήτριος

4 σχόλια:

 1. ???????????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ...
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τρία πουλάκια κάθονταν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/02/2012.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ "ΛΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!."ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή