Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΙΚΟ: "Χαιρόμαστε"

"Χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για στάση εργασίας στις 12:00 αύριο Τετάρτη 14/3 και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς. Επίσης χαιρόμαστε με την αποψινή ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κιλκίς για κήρυξη 2-ωρης στάσης εργασίας για τον ίδιο λόγο, ώστε να διευκολυνθούν οι εκπ/κοί να παραστούν στη διαμαρτυρία. Το συντονιστικό του ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΙΚΟ θα είναι εκεί και καλεί όσους μπορούν να δώσουν το παρόν."

1 σχόλιο:

  1. Φαντάζομαι να μη χαρήκατε και από την παρουσία του κόσμου μπροστά στο Δημαρχείο ! Παραβρέθηκαν εκεί τρείς χωρίς τον κούκο παρά τη δίωρη στάση εργασίας της ΕΛΜΕ, κλείσιμο Δήμου, Περιφέρειας κλπ.
    Παραβρέθηκαν και κάποιοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων λαΪκίστικα για τη γνωστή πασαρέλα, αλλά ατύχησαν γιατί δεν υπήρχε λαός για να τους δεί πόσο αγωνιστές είναι! Οι Δον Κιχώτες !
    Η αποθέωση ενός γελοίου λαϊκισμού που έφερε τη χώρα κάτω από τον πάτο, αλλά μερικοί δεν έχουν τη στοχειώδη ευφυϊα να καταλάβουν πού βρίσκονται. Είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.