Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF εφήβων-νεανίδων στη Λάρισα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λάρισας στις 9-10-11 Μαρτίου 2012. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 456 αθλητές-ριες με αποτέλεσμα για τον τελικό οι αναμετρήσεις ήταν έως και έξι σε πολλές κατηγορίες. Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do σε τρία τερέν και κανονισμούς διαιτησίας WTF. Δικαίωμα συμμετοχής ηλικιακά είχαν οι γεννηθείς 1995-96-97 και 1998. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι γεν. 1997-98 ανήκουν στους παίδες αλλά έχουν την δυνατότητα συμμετοχής.
Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες και διακρίθηκαν οι:
- Στεφανίδου Ευθυμία, γεν 1997 έως 59 κιλά Χάλκινο μετάλλιο,
- Καϊκη Βάσια, γεν. 1998, έως 42 κιλά Χάλκινο μετάλλιο,
Στην οκτάδα: Αναστασιάδης Σεβαστιανός, έως 51 κιλά, Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, έως 63 κιλά.
Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι: Φουλεδάκη Μαρία έως 55 κιλά, Αναστασιάδης Παύλος έως 59 κιλά, Καπατσολίδης Βασίλειος έως 59 κιλά.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και οι πρώτες θέσεις απαρτίζουν την εθνική ομάδα. Η συγκεκριμένη εθνική θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο τον Απρίλιο 2012. Οι αγώνες είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ανταγωνισμού όχι μόνο για το βάθρο αλλά και τη συμμετοχή στην κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου για τις διακρίσεις μα πάνω απ΄όλα για τη συμμετοχή, ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.