Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι βετεράνοι του "Μέγα Αλέξανδρου" έκοψαν την βασιλόπιτά τους και τίμησαν τη μνήμη του Χρ. Καραντώνη

Υπό τους ήχους των ποντίων λυράρηδων και τραγουδοποιών Τέλη Κωνσταντινίδη, Νίκου Παναγιωτίδη και Αγάπης Ταχματζίδου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας των βετεράνων του «Μέγα Αλέξανδρου» στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Αμάραντων.
Την σεμνή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, οι βουλευτές του Νομού Κιλκίς Θόδωρος Παραστατίδης και Γιώργος Φραγγίδης, ο πρώην βουλευτής Θόδωρος Πασσαλίδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ.Γιώργος Γιωργαντάς,οι περιφεριακοι σύμβουλοι Χρήστος Ανθρακίδης και Νάσος Τσιραμπίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κιλκίς και δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Κώστας Πάταρας, ο πρόεδρος της κοινότητας Αμάραντων Δημήτρης Πιπερτζής, ο πρόεδρος του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Αγίου Χαράλαμπου, Γιώργος Σισμανίδης. Εκπρόσωποι των συλλόγων βετεράνων Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Γιώργος Παναγιωτίδης , Σάκης Σημαιοφορίδης, Σάββας Καραμπίδης και ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΙΩΝ Γιώτης Κούσης, Απόστολος Φωκάς, Βασίλης Κούσης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε: Τον αγιασμό από τους εφημέριους του Δροσάτου π. Ιωάννη και της Δοϊράνης π. Χριστόδουλο. Τον απολογισμό των δράσεων του απερχόμενου έτους καθώς και τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου από τον πρόεδρο του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γιώργου Δήμπαλα
Τον χαιρετισμό των κκ.Γκουντενούδη, Παραστατίδη, Φραγγίδη, Ανθρακίδη Πασσαλίδη και Γιωργαντά. Την απονομή των επάθλων στις ομάδες της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΔΡΟΣΑΤΟΥ, ΑΚΡΙΤΑ ΑΚΡΙΤΑ, ΘΥΕΛΛΑ ΔΟΙΡΑΝΗΣ των οποίων τα έπαθλα παρέλαβαν αντίστοιχα οι Νάσος Τσιραμπίδης, Γιώργος Δημητριάδης και Μανώλης Γρόσης.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας της οποίας τυχεροί ήταν ο αντιπρόεδρος των βετεράνων του Κιλκισιακού Σάκης Σημαιοφορίδης και η εκπαιδευτικός Ευθυμία Παπαδοπούλου.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική, χορό και πλούσιο μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους.
Το Σάββατο δέκα οκτώ Φεβρουάριου δεν ήταν όμως μόνο μέρα γιορτής των ακριτών βετεράνων του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αλλά ήταν και ημέρα μνήμης του αδικοχαμένου μέλους του συλλόγου Χρήστου Καραντώνη που πριν ένα χρόνο περίπου έφυγε πρόωρα από την ζωή.
Στο γήπεδο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη Δοϊράνη στις 3.30 το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πραγματοποίησαν ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα που σύστησαν εργαζόμενοι από την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου όπου εργαζόταν ο αείμνηστος Χρήστος Καραντώνης φορώντας όλοι μαύρα περιβραχιόνια. Πριν την έναρξη του αγώνα συμβολικά απονεμήθηκαν στην αδελφή του εκλιπόντος Αθηνά Καραντώνη μια φανέλα κορνιζαρισμένη του συλλόγου από τον Γιώργου Δήμπαλα, η μπάλα του αγώνα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από τον Γιάννη Τρούπη και ένα λάβαρο του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Για τον αγώνα αυτό που είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήταν μια κατάθεση ψυχής όλων των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών, το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους της ΚΟΝΒΑ για την άμεση ανταπόκριση τους και την πραγματοποίηση του παιχνιδιού μνήμης και τιμής του αείμνηστου Χρήστου Καραντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.