Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Καρατζαφέρη προς Βενιζέλο

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, την ακόλουθη επιστολή:
"Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Θα επιθυμούσα με αυτή την επιστολή μου να σας καταστήσω σαφείς τις θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ενόψει του EUROGROUP της Δευτέρας στο οποίο θα συμμετάσχετε.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. θεωρεί ότι δεν θα πρέπει να δεσμευτείτε εσείς και η Κυβέρνηση για νέα μέτρα (επαπειλούμενα) κατά τον προσεχή Ιούνιο. Όπως κι εσείς γνωρίζετε η αντοχή του λαού έφθασε στα έσχατα όριά της.
Επίσης θα ήταν εθνικά αναγκαίο να μην δεχθείτε την βάναυση ταπείνωση του εφευρήματος των εταίρων μας περί της δημιουργίας του «ειδικού λογαριασμού» και της αυξημένης εποπτείας από υπαλλήλους των Ευρωπαϊκών θεσμών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου του Ελληνικού κράτους.
Ο συνδυασμός των επαχθών χρεών, των απάνθρωπων μέτρων και της ταπείνωσής μας ως λαού και ως χώρας πολύ φοβούμαι ότι οδηγεί ευθέως στην κοινωνική έκρηξη και την μεγάλη ανωμαλία.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. φέρνουν βαριά ευθύνη για τυχόν δυσμενή εξέλιξη των μακροπρόθεσμων ελληνικών συμφερόντων στο αυριανό EUROGROUP."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.