Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλυριάς, «Η Φιλυριά»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλυριάς, «Η Φιλυριά» την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. Την εκδήλωση ξεκίνησαν οι μαθητές της εκμάθησης νταουλιού με το δάσκαλο τους και χοροδιδάσκαλο τους Βαγγέλη Λάχανη, όπου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί χορευτές του παιδικού χορευτικού του συλλόγου, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Φραγγίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ.Δερβεντλής Αναστάσιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Φιλυριάς κ. Παυλίδης Κωνσταντίνος, καθώς και ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Πέλλας, Σταμενίτης Διονύσιος.


Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για τη βοήθεια τους, καθώς και όλους τους συλλόγους που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους (Σύλλογος «Ταξιάρχες» Γερακώνας, Σύλλογος «Υψηλάνται» Δυτικού Πέλλας», Σύλλογος «Τραντέλληνες» Λεπτοκαρυάς Πέλλας, Σύλλογος Ποντίων Αξιούπολης, Σύλλογος Αργοναύτες Κιλκίς, Σύλλογος Διογένης ο Συνωπεύς Γουμένισσας, Σύλλογος «Εύξεινος Λέσχη» Γιαννιτσών, Σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών, Σύλλογος Ποντίων «Ο Φάρος» Αγ. Βαρβάρας Αθήνα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.