Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Βασιλόπιτα με βραβεύσεις για το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο παρουσία των αθλητών, προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του δήμου Κιλκίς η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣΚ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, η του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα, ο Πρόεδρος ο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης, ο Περιφερειακός Τεχνικός Διευθυντής ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας Πέτρος Χάλης και ο Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης.
Την πίτα έκοψαν οι τρεις έφοροι του τμήματος Νίκος Σερασκέρης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή πορεία που έφεραν το τμήμα μέσα πρώτα σε όλη την Ελλάδα και υπογράμμισαν την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα.
Οι έφοροι, ευχήθηκαν σε αθλητές και προπονητές ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη χρονιά και ευχαρίστησαν τόσο τον δήμο Κιλκίς όσο και τον τοπικό Τύπο για υποστήριξη και την προβολή που τους παρέχει, εξαίροντας επίσης και την πολύ σημαντική ενίσχυση και προσφορά των γονέων των αθλητών και αθλητριών.
Τον αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς έκανε ο σωματειακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Κώστας Μηναρετζής ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις επιτυχίες του τμήματος στα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών του συλλόγου για το 2011. Βραβεύτηκαν οι Πανελληνιονίκες Δημήτρης Βογιατζής, Γιώργος Νικηφορίδης, Θανάσης Μιχαηλίδης, Βασίλης Λαζαρίδης και Ευαγγελία Κωνσταντινίδου.
Βραβεία δόθηκαν ακόμη στην μικρή αθλητές Ελένη Φωτιάδου για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό και στα μαθήματα, και στον γονέα κ. Αναστάσιο Βογιατζή για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στο τμήμα στίβου. Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον κ. Άγγελο Καρέλη για την χορηγική προσφορά του στο τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ .
Στη συνέχεια οι προπονήτριες των ακαδημιών του τμήματος Έφη Γιάγκογλου, Πόπη Τσαγκάρη Αθηνά Σταυρούλη και Νάντια Μπουρλούκα παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με παιδαγωγικά παιχνίδια στίβου με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του τμήματος στίβου.
Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα ήταν:
Ο αριθμός 856 που κερδίζει πλυντήριο SAMSUNG
Ο αριθμός 069 που κερδίζει μια ψηφιακή κάμερα Panasonic
Ο αριθμός 1092 που κερδίζει ένα μιξερ και μια τοστιέρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.