Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Ανδρών : "ΑΕΤΟΣ" - Αναγ. Λιτοχώρου 52-30

Κέρδισε άλλο ένα "ντέρμπυ" η ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην Γ΄ Εθνική (απομένουν 5 αγωνιστικές για το τέλος) και μάλιστα σχετικά πολύ εύκολα με την διαφορά στους 22 πόντους απέναντι στην ομάδα του Λιτοχώρου που βρισκότανε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και προερχότανε μάλιστα από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι έγινε μετά από διακοπή μίας εβδομάδας του πρωταθλήματος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών κάτι που μάλλον επηρέασε αρνητικά και τις δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να βρούνε ρυθμό στις επιθέσεις τους και έτσι να καταλήξουμε στο πολύ φτωχό 52-30 με την φιλοξενούμενη ομάδα να σουτάρει 28 τρίποντα και να ευστοχεί μόνο σε ένα.!
Η ομάδα μας έδειξε διάθεση στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο σημειώνοντας 18 και 19 πόντους αντίστοιχα που αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετοί για να ξεφύγει η διαφορά φτάνοντας τους 27 πόντους στο κλείσιμο του 3ου και να κριθεί έτσι ο νικητής επιτρέποντας παράλληλα στην ομάδα μας να παίξει με πολλά διαφορετικά σχήματα δίνοντας συμμετοχή και χρόνο σε όλους τους παίχτες.
Τα δεκάλεπτα ήταν : 18-4, 27-15, 46-19, 52-30. "ΑΕΤΟΣ" : Τσάτσης 11(1), Ημερίδης 9(1), Μουρζίδης, Παπαδόπουλος Γ. 9(1), Δαρνάκας, Παπαδόπουλος Σ. 3(1), Πατσούρης 4, Ξανθόπουλος 4, Τάτσης, Κούτουλας 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.