Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Ανδρών : "ΑΕΤΟΣ" - Αναγ. Λιτοχώρου 52-30

Κέρδισε άλλο ένα "ντέρμπυ" η ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην Γ΄ Εθνική (απομένουν 5 αγωνιστικές για το τέλος) και μάλιστα σχετικά πολύ εύκολα με την διαφορά στους 22 πόντους απέναντι στην ομάδα του Λιτοχώρου που βρισκότανε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και προερχότανε μάλιστα από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι έγινε μετά από διακοπή μίας εβδομάδας του πρωταθλήματος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών κάτι που μάλλον επηρέασε αρνητικά και τις δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να βρούνε ρυθμό στις επιθέσεις τους και έτσι να καταλήξουμε στο πολύ φτωχό 52-30 με την φιλοξενούμενη ομάδα να σουτάρει 28 τρίποντα και να ευστοχεί μόνο σε ένα.!
Η ομάδα μας έδειξε διάθεση στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο σημειώνοντας 18 και 19 πόντους αντίστοιχα που αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετοί για να ξεφύγει η διαφορά φτάνοντας τους 27 πόντους στο κλείσιμο του 3ου και να κριθεί έτσι ο νικητής επιτρέποντας παράλληλα στην ομάδα μας να παίξει με πολλά διαφορετικά σχήματα δίνοντας συμμετοχή και χρόνο σε όλους τους παίχτες.
Τα δεκάλεπτα ήταν : 18-4, 27-15, 46-19, 52-30. "ΑΕΤΟΣ" : Τσάτσης 11(1), Ημερίδης 9(1), Μουρζίδης, Παπαδόπουλος Γ. 9(1), Δαρνάκας, Παπαδόπουλος Σ. 3(1), Πατσούρης 4, Ξανθόπουλος 4, Τάτσης, Κούτουλας 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου