Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κατά πρώτον, σε καθεστώς εξυγίανσης η Proton!

Η πρώτη ελληνική τράπεζα που εντάσσεται σε καθεστώς εξυγίανσης είναι η Proton Bank. Την σχετική απόφαση έλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, μετά από σχετική εισήγηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Με την απόφαση ιδρύεται άλλη τράπεζα, με την επωνυμία «Νέα PROTON BANK», στην οποία θα μεταφερθούν το σύνολο των καταθέσεων και το υγιές ενεργητικό της παλιάς Proton Bank.
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι "με τον τρόπο αυτό προστατεύεται το δημόσιο συμφέρον και η συστημική ευστάθεια, εξασφαλίζονται στο ακέραιο οι καταθέσεις του Δημοσίου και όλων των καταθετών της τράπεζας και διασφαλίζεται η απόλυτα ομαλή συνέχεια των εργασιών της τράπεζας που υποστηρίζεται από το υπάρχον προσωπικό της".
Καλή αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.