Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Θέσεις στο βάθρο για τα “αστεράκια” του ΓΑΣΚ, στη Νάουσα

Με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και σε πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, διεξήχθησαν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου με την επωνυμία “Κωνσταντινίδεια 2011” στο στάδιο της Νάουσας, με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας.  Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες στίβου των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας, Πέλλας – Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας με μεγάλο αριθμό αθλητών κυρίως μικρών αγωνιστικών κατηγοριών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με ομάδα δώδεκα αθλητών και αθλητριών και για μία ακόμη φορά έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας 5 μετάλλια. 

Συγκεκριμένα, ο δεκατριάχρονος Θανάσης Μιχαηλίδης μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε με μεγάλη άνεση το χρυσό μετάλλιο στα 60 μ των ΠΠ-Β' με επίδοση 7΄΄35 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αφού πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο στους δρόμους ταχύτητας.
Στο ίδιο αγώνισμα των ΠΚ-Β΄ η επίσης δεκατριάχρονη Παναγιώτα Τανάνη κατέκτησς με 8''68 την 2η και το αργυρό μετάλλιο, ενώ η δωδεκάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου ήταν 6η με 8''83.
Στο ακόντιο των ΠΚ -Α η δεκατριάχρονη Σωτηρία Καζαντζίδου με 26,95 μ πήρε την 2η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ ο εξαιρετικός φέτος Αιμίλιος Μαβίδης κατάφερε για ακόμη μια φορά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών αφού με 2'53''08 πήρε την 2η θέση στα 1000 μ ΠΠ-Α. Τέλος την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατεκτησε και η σκυταλοδρομία 4Χ60 μ των ΠΚ-Β που αγωνίστηκε με τις Σ. Καζαντζίδου, Κατερίνα Ράδη, Π. Τανάνη και Ελένη Κωνσταντινίδου με επίδοση 33''91.
Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ενδεκάχρονες αθλήτριες των δρόμων αντοχής Ραχήλ Νικολαίδου και Ελένη Φωτιάδου που με 3.43''07 και 3.47''03 αντίστοιχα κατατάχθηκαν στην 4η και 7η θέση στα 1000 μ. των ΠΚ-Β , ενω στην ίδια κούρσα η Γρηγοριάδου Σταυρούλα πήρε την 12η θεση με 4.06''67.
Από τα υπόλοιπα παιδιά του ΓΑΣΚ που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν η Κατερίνα Ράδη και η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου με 4,32 μ στο μήκος (7η και 8η αντίστοιχα), η Σωτηρία Γιώτη 15η στο μήκος με 3,26 μ , ο Γιώργος Νικηφορίδης και ο Χρυσόστομος Μηναρετζής 4ος & 5ος στα 200 μ Παίδων και ο Δημήτρης Βογιατζής 4ος στο μήκος ΠΠ_Α' με 5.45 και 5ος στα 300 μ με 39΄΄65





1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή τους!
    Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.