Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σύλληψη τριών διακινητών και 10 λαθρομεταναστών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κιλκίς συνέλαβαν χθες Κυριακή στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων), τρεις 3 διακινητές και δέκα 10 λαθρομετανάστες. Αναλυτικότερα:

1) χθες το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 29 και 53 ετών και είχαν επιβιβάσει (9) μη νόμιμους μετανάστες (1 υπήκοος Πακιστάν, 1 υπήκοος Σομαλίας και 7 υπήκοοι Μαρόκου).
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν τους μη νόμιμους μετανάστες, που είχαν εισέλθει λάθρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου, στη Θεσσαλονίκη, έναντι του αντιτίμου των (150) Ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους (28) εκατοστών και μία λάμα μήκους (15) εκατοστών.
2) χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν 17 ετών και μετέφερε (1) μη νόμιμο μετανάστη υπήκοο Αφγανιστάν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος λίγη ώρα πριν είχε αποβιβάσει τον μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να εξέλθει από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοσκοπιανής μεθορίου, διευκολύνοντας έτσι την προώθησή του σε έδαφος τρίτης Χώρας, έναντι του αντιτίμου των (50) Ευρώ.
Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.