Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ολοκλήρωση περιοδειών στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς

Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς στους έξι οικισμούς που απαρτίζουν την τελευταία, μαζί με την πόλη του Κιλκίς.
Η πρωτοβουλία αυτή, που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα προκειμένου οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας να έρχονται σε επαφή με τους κατοίκους των οικισμών και να είναι ενημέροι για τα καθημερινά προβλήματά τους, ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο με τη στήριξη του δημάρχου, Ευ.Μπαλάσκα και ολοκληρώθηκε με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σεβαστό, στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.


Εκεί, παρουσία της Προέδρου του οργάνου, Βούλας Ποζίδου, και των συμβούλων Χριστίνας Χαραλαμπίδου, Δημήτρη Νικολαίδη και Σάββα Αμανατίδη, οι κάτοικοι του χωριού ανέφεραν σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν. Κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: Διάνοιξη αγροτικών δρόμων, αλλαγή λαμπτήρων σε κολώνες, καθαρισμός της γέφυρας στην είσοδο του χωριού από φερτά υλικά, καλαμιές, κλαδιά και χόρτα, καθώς και καθαρισμός περίφραξη και αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου σχολείου του χωριού.
Συναντήσεις ανάλογου περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν σε Κολχίδα, Αργυρούπολη, Ζαχαράτο, Ξηρόβρυση και Μεταλλικό.

6 σχόλια:

  1. Μου κάνει εντύπωση πόσο απλά και αυτονόητα πράγματα ζητούν οι χωρικοί για το χωριό τους.
    Ούτε λαγούς, ούτε πετραχείλια. Αυτά άλλοι τα υπόσχονται προεκλογικά, ενώ δεν έχουν καταλάβει πόσο λιτός είναι τελικά ο κόσμος στις απαιτήσεις του. Αλλά και αυτά τα απλά και λιτά πράγματα δεν του τα ικανοποιούν πολλές φορές.
    Ελπίζω η νέα διοίκηση του Δήμου μας, με τις παραπάνω πρωτοβουλίες, να μην μείνει μόνο στην ενημέρωση των συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λούκυ Λουκ επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το Σεβαστό καθότι είμαι από εκεί αν περάσεις και δεις τη γέφυρα θα βάλεις τα γέλια.Πρώτα από όλα είναι άθλια η γέφυρα με μικρές τρύπες.Με τα πρώτα νερά πάντα βουλώνει από ότι μπορείς να φανταστείς.Ένα δεύτερο θέμα που προέκυψε τα τελευταία 3 χρόνια είναι ότι ακριβώς δίπλα στη γέφυρα φύτρωσαν δέντρα τα οποία εμποδίζουν και το νερό αλλά και τα μπάζα να φεύγουν.Πέρυσι στην πρώτη μπόρα το νερό ήταν 20 πόντους πάνω από τη γέφυρα και το χωριό αποκλείστηκε για μερικές ώρες.Υπάρχουν φωτογραφίες σχετικά με το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζεύονται μπάζα ε! Τώρα λοιπόν φίλε μου που ήρθαν στο χωριό σου και ενημερώθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αν μέσα σε μία βδομάδα, και εν όψει χειμώνα, δεν τακτοποιήσουν την γέφυρα και την γύρω περιοχή για να μην πλημμυρίζει, τότε ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΖΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία παρουσία η Βούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία παρουσία η Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.