Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ποτάμια λαού στους δρόμους των πόλεων

Τεράστιες συγκεντρώσεις εγαζομένων και λαού πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα σε όλη τη χώρα, στα πλαίσια της πανεργατικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της χώρας, σε αντικυβερνητικές πορείες διαμαρτυρίας, χωρίς κανένα προς το παρόν τουλάχιστον επεισόδιο. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται στην Πλατεία Συντάγματος της πρωτεύουσας, όπου συνεχώς συρρέουν πορείες διαφόρων μπλοκ.
Στο Κιλκίς είχαμε δυο συγκεντρώσεις, μια στο Εργατικό Κέντρο διοργανωμένη απ` το ΕΚΚ και την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, και την άλλη στην Πλατεία Ειρήνης απ` το ΠΑΜΕ, που ως συνήθως ήταν και μεγαλύτερη.

2 σχόλια:

  1. Dimitris Tataridis
    Φίλε μου Κώστα με το άρθρο σου προσβάλεις όλο το δημοσιουπαλληλικό κίνημα, αλλά και τη δημοσιογραφία !! Ειναι απαράδεκτη αυτή η εκτίμηση που έκανες , και παρακαλώ να την αλάξεις !Απο που και ως που τα50-100 άτομα του ΠΑΜΕ τα συγκρίνεις με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ του ΕΚΚ και του Εμπορικού συλλόγου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εξεγείρεσαι χωρίς αιτία, φίλε Δημήτρη. Εμείς γράψαμε ότι η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν αυτή τη φορά υποδεέστερη απ` αυτήν του ΕΚΚ-ΑΔΕΔΥ. Αλλά εκεί είναι το θέμα, στο ποιός είχε περισσότερο κόσμο ή στο να πετύχουμε, επιτέλους, την ενιαία παρουσία εργαζομένων και κόσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.