Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η Λ. Κατσέλη οδηγείται στην "γκιλοτίνα"

Σε "καρατόμηση" της Λούκας Κατσέλη φαίνεται πως οδηγείται ο πρωθυπουργός. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι κατ` αρχάς πίστευε ότι δεν πρέπει να ληφθούν καταστατικά μέτρα εις βάρος της. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε τη στάση του έπειτα από εισηγήσεις κορυφαίων υπουργών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι αν "χαριστεί" στην κ. Κατσέλη, θα πέσει η κυβέρνηση επειδή θα την μιμηθούν στη συνέχεια πολλοί βουλευτές! Ο πρωθυπουργός φαίνεται να καταλήγει στη διαγραφή της πρώην υπουργού από το ΠΑΣΟΚ, επειδή δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. 

2 σχόλια:

  1. "Κύριοι,
    προκειμένου να μην διαταραχθεί το αραγές μέτωπον της κυβερνήσεως και ούτως διαταραχθούν μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια και συνεπώς η αγαστή συνεργασία μας με το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους μας, αποφασίζωμεν και διατάσωμεν την απο τούδε και εις το εξής καρατόμισην απάντων των διαφωνούντων του κόμματος. Η παρούσα κυβέρνησις δεν θα ενεχθεί καθ'οιονδήποτε τρόπον, οιουδήποτε μορφής ανταρσίαν".

    Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας.
    Γεώργιος Παπαδόπ...εεε... Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πρίν "αλέκτωρ λαλήσει τρείς", καπούτ το κεφάλι της Κατσέλη! Η οποία πρέπει να παραδεχτούμε οτι κράτησε την θέση της και δεν ενέδωσε εις τας ασφυκτικάς πιέσεις του προέδρου την κυβερνήσεως "Εθνικής Σωτηρίας".
    ΧΑ'Ι'Λ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.