Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τσιτουρίδης: Να δώσει τη λύση ο λαός

"Ο πανικόβλητος κ. Παπανδρέου κατρακυλά στο μόνο δρόμο που φαίνεται να γνωρίζει καλά. Αυτόν της πόλωσης και του εκβιασμού". Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, ο πρώην υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης, προσθέτοντας:
"Ο άνθρωπος κι αυτοί που τον ανέχονται και τον στηρίζουν είναι πλέον επικίνδυνοι για τον τόπο. Σε κάθε περίπτωση όταν μια κυβέρνηση χάνει τη δημοκρατική νομιμοποίηση και παραβιάζει την κοινή λογική, ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο λαός. Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο»

5 σχόλια:

  1. Σύντομα οι εκλογές. Ναι το προσυπογράφουμε.
    Αλλά όχι για να επανεκλέξουμε εσένα και τους άλλους της συμμορίας που ρήμαξαν τον τόπο.
    Αλλά για έχουμε μια ευκαιρία να σας μουντζώσουμε και να σας μαυρίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα ήσουν ένας και συ από τους βασικούς παίκτες του κακοστημένου συστήματος. Δεν σε παίρνει άλλο. Κατέβα και θα το διαπιστώσεις. Και ήμουν ένας από αυτούς που σε στήριζε αλλά τώρα παρακαλάω να έχω την δυνατότητα να κατέβεις και να πάρεις τα ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαββα κανε κανα δυο κουμπαρους σαν τους προηγουμενους που ειχες και καντε υα προηγουμενα γλεντια ολοι μαζι κραταω και στο γραφειο σου συνεργατες σαν αυτους που εχεις και εμεις ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε ψηφισουμε ξανα....χαχαχα το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε οτι το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία. Αμα το γευτείς μιά φορά το θέλεις συνέχεια.
    Απο την συμπεριφορά πλείστων όσων πολιτικών, αποδεικνύεται οτι είναι αλήθεια. Γιατί λοιπόν ο Τσιτουρίδης να αποτελεί εξαίρεση όταν μάλιστα είχε τόσες βαρβάτες θέσεις;
    Δυστυχώς όμως, όπως είπε και ο Ισοκράτης(436-338 π.Χ.):" Μεγάλο κακό είναι, οι χειρότεροι να εξουσιάζουν και να κυβερνούν τους καλύτερους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσα σχόλια και να διαγράφει η Γνώμη με τη δικαιολογία ότι δήθεν είναι συκοφαντικά, άλλα τόσα θα αναρτώνται Σάββα ότι ο λαός του Κιλκίς δεν σε θέλει.
    Προς την δημοσιογραφική ομάδα της Γνώμης θέλω να επισημάνω ότι οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί δεν είναι ούτε ύβρεις ούτε συκοφαντίες.
    Το ίντερνετ από τη στιγμή που γίνεται λογοκρισία χάνει την ουσία του και την ελευθερία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.