Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μαύρες σημαίες στα σχολεία, θέλουν οι καθηγητές

Η ομοσπονδία των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης ζητά να αναρτηθούν μαύρες σημαίες και πανό σε όλα τα σχολεία της χώρας, μέχρι μεθαύριο Παρασκευή. Κι αυτό, την ώρα που κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις δασκάλων, καθηγητών και πανεπιστημιακών. Ήδη η ΟΛΜΕ εξήγγειλε έκτακτες γενικές συνελεύσεις των τοπικών της ενώσεων για αύριο 20 και μεθαύριο 21 Οκτωβρίου, με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ έχει κατατεθεί πρόταση για τριήμερη απεργία στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου. Εξ` άλλου, στην ομοσπονδία των δασκάλων (ΔΟΕ), οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν προτείνει 5θήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

1 σχόλιο:

  1. Μαυρες σημαιες καρδουλες μου και μαυρα περιβραχιόνια και στην παρελαση στροφη της κεφαλης στους πολιτες και οχι στους πολιτικους.....μπας και παρουν χαμπαρι τι τους περιμενει...καλη λευτερια αδερφια ελληνες που θα παει καποτε ολα θα αλλαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.