Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινά και πάλι η Σχολή Γονέων στο Κιλκίς

Με τον καθιερωμένο αγιασμό θα ανοίξει και φέτος τις πόρτες της στο κοινό του Κιλκίς, η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης  Κιλκίς (ΚΔΕΚ), που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας). Με τη λειτουργία της Σχολής Γονέων, στόχος της ΚΔΕΚ είναι να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς σε βασικούς τομείς που συντελούν αποφασιστικά στην ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με την επιστημονική καθοδήγηση της κ. Έλλης Φρεγγίδου, Ψυχολόγου M.Sc, μια φορά την εβδομάδα. Για τους συμμετέχοντες γονείς δε θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 23413 52171 και 6946081649.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.